home / Uygulamalar / Seyahat ve Yerel / Citylink Romania

Citylink Romania

5noJ4A7iR6TxvOMSNSIMwy9fEfH99pgkWX59WlqWmyK48M1cZa3lMFqe4hcq2c3Fa0s180-rw.png
Rate this post
  • Votes: 18
  • Comments: 0
Popularity 5.3% 5.3%

Screenshots

Rate this post


Trăiește un stil nou de viață cu Citylink, platforma de mobilitate urbană care îți oferă cea mai mare flotă de Mașini și Biciclete de închiriat din București și utilizabile în toată România.

Serviciul nostru îți oferă să alegi dintre cele 150 de Toyota Yaris și Corolla hibride, cu cutie automată și prietenoase cu mediul, precum și cele 350 de biciclete urbane ce se pot închiria de pe stradă, pentru a le folosi și păstra pentru tine atât timp cât ai nevoie.

Cu un sistem inteligent de taxare care ține cont atât de durata călătoriei cât și de distanța parcursă, cu funcția inovativă Parchează și Păstrează, care îți permite să ții pentru tine mijlocul de transport atunci când ai nevoie, și cu politica noastră de a include valoarea combustibilul în prețul cursei, ai toate motivele să alegi Citylink atât pentru plimbări scurte cât și pentru călătorii lungi în țară.

În plus, nu plătești când parchezi mașinile în București, indiferent de durată, în toate parcările publice administrate de Primăria Municipiului București, în timp ce bicicletele pot fi parcate pe trotuar la intersecții sau în apropierea stațiilor de călători pentru transport public.

Iar dacă ești părinte te așteptăm oricând cu mașinile Citylink, deoarece toată flota este dotată cu înălțătoare pentru copii.

5noJ4A7iR6TxvOMSNSIMwy9fEfH99pgkWX59WlqWmyK48M1cZa3lMFqe4hcq2c3Fa0s180-rw.png
Download Citylink Romania 
Originals APK

Take a comment